Microsoft Dynamics NAV este o aplicatie software de business internationala complet integrata dedicata companiilor mici si mijlocii.

Microsoft Dynamics NAV este o aplicatie de tip ERP (Enterprise Resources Planning) si permite managementul integrat al activitatii si resurselor din toate departamentele firmei: contabilitate si financiar, aprovizionare, vanzari si managementul relatiilor cu clientii, depozite, productie, etc.

Toti utilizatorii aplicatiei, indiferent de departamentul in care lucreaza, acceseaza aceeasi baza de date prin intermediul propriilor statii de lucru (PC, laptopuri, tablete, smartphone etc), in acest fel diminuandu-se foarte mult erorile ce apar datorita lucrului in mai multe aplicatii software.

Aplicatia este o solutie Microsoft si este integrata out of the box cu Microsoft Office, Microsoft Dynamics CRM, Share Point etc.

Dynamics NAV este usor de utilizat, avand unelte si interfata similare Excel, Outlook.

Cu toate ca este o solutie internationala, Dynamics NAV beneficiaza de o localizare completa pentru Romania, ceea ce inseamna ca aplicatia este in limba romana, si sunt definite rapoarte statutare cerute de legislatia din Romania precum (jurnale, rapoarte mijloc fix, balanta cu 5 egalitati, declaratii: 390, 394 etc)

Dynamics NAV este folosit de zeci de mii de companii la nivel global si in Romania din toate tipurile de industrii:

  • Servicii
  • Distributie
  • Retail
  • Productie
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Descopera cum un sistem ERP implementat la momentul oportun poate contribui la dezvoltarea afacerii tale!

Menu