Industria de marketing si comunicare din Romania este vazuta ca una extrem de dinamica si cu un potential mare de crestere, datorita gradului mare de atractivitate pentru brandurile internationale.

Fiind un segment de piata neexplorat de catre competitorii nostri, am dezvoltat un modul dedicat gestiunii proiectelor media, in toate ariile de aplicativitate ale acestora.

Modulul PROIECTE MEDIA cuprinde toate activitatile de gestiune ale unei companii de media. El este structurat in partea de sine statatoare, respectiv nomenclatoarele si activitatile comune tuturor branch-urilor media si o parte care cuprinde submodule ce se adreseaza fiecarui tip de media in parte: Field Marketing, TV, Radio, Presa, Outdoor si Internet. Acest modul este complet integrat in sistemul Merlin ERP.

Modulul PROIECTE MEDIA cuprinde urmatoarele submodule:

Submodulul Mediaplan TV reprezinta un tool de planificare si gestionare a costurilor si resurselor pentru activitatile de difuzare a produselor si serviciilor prin intermediul campaniilor televizate.

Submodulul Mediaplan RADIO reprezinta un tool de planificare si gestionare a costurilor si resurselor pentru activitatile de promovare prin intermediul campaniilor radio, a produselor si serviciilor.

Submodulul Mediaplan PRESA reprezinta un tool de planificare si gestionare a costurilor si resurselor pentru activitatile de promovare prin intermediul campaniilor de print (ziare si publicatii), a produselor si serviciilor.

Submodulul Mediaplan Field Marketing reprezinta un tool de planificare si gestionare a costurilor si resurselor pentru activitatile de promovare media pe teren a produselor si serviciilor.

Submodulul Mediaplan Internet reprezinta un tool integrat de planificare si monitorizare campanii online, precum si estiune elemente si specificatii tehnice client.

Submodulul Mediaplan Outdoor reprezinta un tool de planificare si gestionare a costurilor si resurselor pentru activitatile de productie si afisare outdoor/indoor.

Cele mai recente articole pe BLOG

Import documente

Trebuie sa inregistrati un numar mare de documente? Cu totii stim ca timpul inseamna bani. De aceea va propunem un utilitar care realizeaza importul de documente in mod automat. Implementarea…

QuickStart HR

Cu ajutorul functiei QuickStart din modulul HR al Merlin ERP se pot extrage informatii sintetizate specifice componentei de HR. Se pot accesa imediat fisele angajatilor si se pot salva in…
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Mediaplan TV

Instrument de planificare si gestionare a campaniilor televizate

Mediaplan Field Marketing

Gestionarea eficienta a activitatilor de promovare pe teren a produselor si serviciilor.

Mediaplan RADIO

Planificarea si gestionare a costurilor si resurselor pentru campaniile radio

Mediaplan Internet

Tool integrat de planificare si monitorizare campanii online

Mediaplan PRESA

Managementul activitatilor de promovare prin intermediul campaniilor de print (ziare si publicatii)

Mediaplan Outdoor

Managementul activitatilor de productie si afisare outdoor/indoor

Descopera cum pot contribui solutiile noastre la dezvoltarea afacerii tale

Menu