Modulul Trezorerie din Merlin ERP permite gestionarea fluxului de numerar din companie, dar si a operatiunilor bancare, fiind un instrument extrem de util in analiza de cashflow. Prin preluarea documentelor primare din celelalte module, in special din cele de contabilitate, stocuri si salarii, Merlin ERP va ajuta sa tineti evidenta fluxului financiar din companie in timp real.

BENEFICIILE implementarii Modulului Trezorerie al solutiei MERLIN:

  1. Asigura controlul financiar al companiei prin previzionarea si gestionarea tuturor fluxurilor de numerar.
  2. Timp: reduce timpul de gestiune a fluxurilor financiare prin automatizarea si importul de extrase de cont. Modulul permite importul fisierelor din aplicatiile de Internet Banking ale tuturor bancilor comerciale din Romania
  3. Riscuri: Reduce riscurile de eroare umana

AVANTAJELE folosirii Modulului Trezorerie din MERLIN ERP:

  • Flexibilitate: in ceea ce priveste gestionarea fluxului de numerar din casierie, indiferent daca acesta este exprimat in RON sau in valuta.
  • Automatizare: Reducerea timpului de operare prin efectuarea importului automat al extraselor de cont pentru majoritatea bancilor comerciale.
  • Flux de Aprobari: Modulul de trezorerie face posibila propunerea unei liste de plati, care necesita mai apoi operatiuni de aprobare, amanare sau refuz.
  • Instrumente bancare: Crearea unui inventar al instrumentelor bancare. Modulul permite tinerea evidentei in ceea ce priveste instrumentele de plata, cum ar fi biletele la ordin emise sau primite, cat si a cecurilor emise/primite.

Import documente

Trebuie sa inregistrati un numar mare de documente? Cu totii stim ca timpul inseamna bani. De aceea va propunem un utilitar care realizeaza importul de documente in mod automat. Implementarea…

QuickStart HR

Cu ajutorul functiei QuickStart din modulul HR al Merlin ERP se pot extrage informatii sintetizate specifice componentei de HR. Se pot accesa imediat fisele angajatilor si se pot salva in…

QuickStart CRM

Solutia CRM pe care v-o propunem unifica toate informatiile legate de partenerii unei companii, indiferent de industria in care activeaza. Procesele departamentelor de vanzari, marketing si suport clienti sunt inter-conectate¬†…

Cele mai recente articole pe BLOG

Compensari

Gestionarea compensarilor intre soldul creditor al unui partener cu sume aferente soldului debitor al unui partener.

find_replace

Reevaluari

Inregistrarea operatiunilor in moneda locala si valuta, cu reevaluare automata conturi in valuta

Deconturi

Gestionarea deconturilor angajatilor si asocierea avansurilor spre decontare cu documentele justificative

Repartizari

Repartizarea sumelor de incasari sau plati pe documente. Operatiunea este insotita de generarea de note referitoare la schimbul valutar si la exigibilitatea TVA.

Casa

operatiuni de incasari si plati de numerar, viramente interne, operatiuni pe conturi contabile, avansuri spre decontare

Rapoarte

Disponibil bancar, incasari, plati, incasari nerepartizate, operatiuni trezorerie, etc.

Descopera cum pot contribui solutiile noastre la dezvoltarea afacerii tale

Menu