Servicii aditionale Prodigy Software

Prodigy Software creaza solutii software inovative care sustin dezvoltarea sustenabila a organizatiilor si permit companiilor sa transforme rapid idei in rezultate cuantificabile. Dezvoltarea solutiililor oferite se bazeaza pe obiectivele de business ale clientilor, fie ca vorbim de cresterea profitabilitatii, cresterea veniturilor sau reducerea costurilor totale.

Suplimentar dezvoltarii de solutii informatice, oferim o gama completa de servicii conexe care acopera aspectele ce tin de functionarea optima a acestora:

Implementare Merlin ERP si Microsoft Dynamics NAV (Navision):

  • analiza de business – are ca scop utilizarea in mod optim a resurselor alocate in cadrul unui proiect (materiale, financiare, umane) pentru a atinge in timp util obiectivele asumate. In aceasta etapa se stabileste aria de cuprindere a proiectului, fapt ce ajuta la obtinerea costurilor exacte si minimizeaza riscul de interpretari diferite legate de detaliile proiectului. Procesele de business ale clientului sunt analizate, iar solutia este configurata conform analizei
  • configurare – instalarea sistemului pe serverul clientului
  • import de date – se realizeaza importul anumitor date din sistemele anterioare: nomenclator parteneri, articole, banci, solduri, componenta stocului etc.
  • testare – etapa in care echipa de implementare impreuna cu reprezentantii clientului testeaza utilizarea sistemului Merlin ERP in productie
  • training – echipa de implementare instruieste utilizatorii finali din partea beneficiarului
  • GO-LIVE – solutia intra in productie

Suport Tehnic

Prodigy Software asigura suport tehnic cu ajutorul caruia clientii  beneficiaza automat de versiuni actualizate ale aplicatiilor, adaptate cerintelor legislative și noutatilor din domeniul IT, obtin raspunsuri privind utilizarea aplicatiei.

Serviciul de suport tehnic se se poate oferi atat prin intermediul asistentei telefonice, mail, conectare la distanta, cat și prin asistenta la sediul clientului.

Hosting baze de date

Oferim posibilitatea gazduirii bazei de date pe serverele noastre, punand la dispozitie conexiuni VPN pentru client, daca acesta nu dispune de logistica necesara

Dezvoltari functionalitati noi

Prodigy Software are capacitatea de a dezvolta functionalitati noi la solicitarea clientilor. Solutiile din portofoliu sunt solutii de business de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM, DMS, BI, complet modulare, capabile sa integreze  cu usurinta noi functionalitati si fluxuri de lucru.

Scopul este acela de a livra clientului solutii care sa acopere nevoile specifice companiei si industriei, indiferent cat de deosebite sunt acestea.

Integrare cu aplicatii externe

Daca dispuneti deja de aplicatii special create pentru business-ul dumneavoastra, noi va oferim posibilitatea de a le integra cu Merlin ERP si cu Microsoft Dynamics NAV (Navision).

Veti obtine astfel un sistem complet omogen, cu datele provenite din toate sursele posibile integrate, pentru a va sustine sa luati decizii de business documentate.

Descopera cum pot contribui solutiile noastre la dezvoltarea afacerii tale

Menu