Merlin ERP este o solutie software de gestiune a datelor dezvoltata de Prodigy Software. Aplicatia este administrata centralizat si se adreseaza în special companiilor din productie, distributie si servicii, cu mai multe puncte de lucru, care au nevoie sa centralizeze si sa monitorizeze informatiile în timp real.

Merlin ERP este un sistem informatic de tip Enterprise Resource Planning. Merlin asigura managementul fluxurilor existente in cadrul fiecarei intreprinderi. Aplicatia cuprinde urmatoarele module: Contabilitate, Stocuri, Salarii, Productie, WMS, BI, Mijloace fixe, Controlling, Consolidare, Agricultura.

Merlin ERP reprezinta in fapt o solutie ce faciliteaza modul in care managementul gestioneaza activitatea firmei, permitandu-i sa aiba o imagine de ansamblu asupra intregii dinamici. Merlin ERP creeaza un mediu de inmagazinare a fluxului de informatii, pe baza carora se pot lua decizii de business cu mai multa rapiditate si acuratete.

Avantaje oferite de implementarea Merlin ERP:

Aplicatia este customizabila – in functie de cerintele si nevoile fiecarui client in parte, softul poate fi configurat prin inlaturarea sau adaugarea de noi module. Prodigy Software va pune la dispozitie posibilitatea de a gestiona cu usurinta datele financiare ale companiei, stocurile, fluxurile de numerar si operatiunile bancare, activitatile de productie si resursele umane. Mai mult decat atat, solutia permite crearea de analize BI si rapoarte complexe in timp util.

  • Merlin ERP monitorizeaza intreaga activitate a companiei, stocand informatii legate de toate fazele si procesele derulate. Ulterior, cu ajutorul solutiei integrate de ERP BI, ce analizeaza volume mari de date provenind din surse diferite, se pot genera rapoarte extrem de complexe, care pot fi personalizate. Acestea sunt esentiale in luarea deciziilor de business, deoarece ajuta managamentul sa identifice punctele forte si slabe ale afacerii.
  • Contribuie la cresterea performantei companiei prin reducerea costurilor de operare si a timpului investit in desfasurarea activitatilor. Totodata, Merlin ERP faciliteaza comunicarea si coordonarea intre departamente, oferind managementului acces in timp real la informatii. Solutia pe care o punem la dispozitie imbunatateste calitatea serviciilor oferite de companii, prin optimizarea modului de lucru.
  • Creste gradul de satisfactie a angajatilor. Prin utilizarea multiplelor tool-uri de import si de procesare rapida a datelor, scade si timpul pe care angajatii il investesc in aceasta activitate, permitandu-le acestora sa fie mult mai eficienti.
  • Merlin ERP poate fi utilizat la distanta, prin intermediul unei retele virtuale private (VPN), facand posibila si legatura directa cu dispozitivele mobile.
  • Analiza OLAP este integrata in fiecare modul. Online Analytical Processing este o tehnologie de ultima ora folosita in Business Intelligence, care organizeaza baze mari de date ale companiilor, pentru a facilita luarea deciziilor de business.
  • Merlin ERP poate fi implementat de catre o varietate de companii. Indiferent de domeniul in care activeaza firma, serviciile Merlin ERP contribuie la cresterea oricarui business. Solutia a fost implementata deja de catre companii din domeniul constructiilor sau al consultantei financiare, din productie, retail si media.
  • Solutia dispune de update-uri continue, in conformitate   cu schimbarile legislative din domeniu.

Modulele din cadrul MERLIN ERP au fost dezvoltate in limbajul C#, sub Microsoft Visual Studio.NET IDE. Sistemul interactioneaza cu fiecare modul in parte prin interfete bine definite.

Sistemul de gestiune a datelor Microsoft SQL Server ofera siguranta, disponibilitate si scalabilitate sporite pentru date si aplicatii critice, instrumente evoluate de Business Intelligence pentru transformarea rapida a datelor in decizii manageriale. Astfel, MERLIN ERP se ridica la standardele impuse de client si reprezinta o componenta strategica in realizarea obiectivelor generale ale companiei.

Merlin ERP poate fi folosit si online pe una dintre cele mai rapide platforme de cloud computing.

Descopera cum un sistem ERP implementat la momentul oportun poate contribui la dezvoltarea afacerii tale!

Menu