Despre noi - Prodigy Software

De mai bine de 20 de ani, Prodigy Software ofera solutii software customizate pentru companii care activeaza in Productie, Distributie, Servicii, Media, Retail, si alte industrii. Experienta echipei in programarea si dezvoltarea de software s-a imbinat cu analiza de business efectuata pentru toate proiectele pe care le-am realizat de-a lungul timpului. Astfel, Merlin ERP este un sistem gandit si dezvoltat in permanenta colaborare cu experti de consultanta in afaceri si cei mai buni specialisti din industrie.

Industrie

Suntem adaptati domeniului in care activam, la curent cu ultimele tehnologii folosite si gandim pe cat posibil din perspectiva clientilor

Echipa

Suntem constienti ca Together Everyone Achieves More (TEAM). Credem in dezvoltare personala si profesionala, in comunicare deschisa si colaborare.

Standard

In industria software, standardul produselor oferite este cheia succesului. Un client multumit de solutiile utilizate reprezinta confirmarea ca munca noastra si-a atins obiectivul

Istoria noastra

Asa a inceput totul…

Pornind de la un nucleu de tineri entuziasti si dornici de afirmare, compania noastra a inceput sa-si construiasca un loc pe piata solutiilor si serviciilor software. Am crescut impreuna cu primii clienti, care ne-au devenit de-a lungul timpului parteneri de nadejde.

La finalul anui, Prodigy Software devine Microsoft Certified Partner.

Prodigy Software in cifre:

0 mil. €
Cifra totala de afaceri gestionata
>0
Utilizatori folosesc zilnic solutiile Prodigy Software
>0
Implementari

Echipa Prodigy Software

Valentin Costea

General Manager

Mihai Pluta

.NET Developer

Lucian Stanca

.NET Developer

Sorin Petreasca

.NET Developer

Andrei Moisescu

Business Consultant

Luiza Czigler

Account Manager

Irina Zariescu

Business Consultant

Te invitam sa descoperi mai multe despre solutiile noastre si serviciile pe care le oferim

Menu