Parteneriatul nostru cu Prodigy Software este unul de lunga durata si cu siguranta a devenit o relatie de business win-win. Merlin ERP ne ajuta de mai bine de 10 ani sa oferim servicii de contabilitate, audit si consultanta financiara pentru clientii nostri. In schimb, noi le acordam consultanta fiscala si financiara de care au nevoie pentru a avea o solutie la curent cu modificarile legislative din domeniu.
Nicoleta HuzumGeneral Manager - Data Finance
Implementarea Merlin ERP ne-a permis sa gestionam mai eficient activitatea complexa de productie din cadrul companiei, fapt ce a ajutat la dezvoltarea afacerii din ultimii ani. Cunoastem foarte bine business-ul pe care il realizam si stim unde ar fi loc de imbunatatiri. Dezvoltarile specifice realizate in sistemulMerlin ne dau posibilitatea sa fim mai rapizi in ofertarea clientilor si sa urmarim intregul flux de productie.
Marian OlogeanuDirector General - Sothis Print
Echipa Prodigy a inteles care sunt caracteristicile sectorului in care activam si a adaptat sistemul Merlin, care este un sistem complex si flexibil, in conformitate cu cerintele noastre. Arhitectura solutiei acopera toata activitatea noastra; in plus, am analizat cu consultantii Prodigy si alte variante de customizare pe care am dori sa le implementeze. Punctul forte al sistemului integrat de gestiune Merlin este, pentru noi, modulul de Productie. Sistemul implementat de Prodigy a avut un rol important in dezvoltarea afacerii noastre.
Andrei SoareDirector General, FATROM - aditivi furajeri
Finalizarea implementarii aplicatiei Merlin, ne-a permis sa urmarim mult mai atent calitatea produselor si a serviciilor de distributie si sa putem corecta orice situatie. Aceasta schimbare a fost remarcata de clientii nostri, cei mai mari retaileri din tara, care ne-au transmis un feed back pozitiv, fapt extrem de multumitor.
Baker Abu SidoGeneral Manager Toneli Holding.
Afacerea noastra a cunoscut o rata sustinuta de crestere si solutia de gestiune pe care o aveam nu a mai facut fata cerintelor. A fost necesara investia intr-un nou sistem informatic care sa ne permita urmarirea modului de desfasurare al acivitatilor din cadrul companiei. Simplificarea fluxului documentelor, raportarea si managementul datelor in timp real, crearea de rapoarte pentru urmarirea fiecarei activitati , posibilitatea de centralizare a datelor provenite din fiecare punct de lucru al companiei sunt doar cateva dintre solutiile oferite de Merlin ERP, care ne ajuta sa ne conducem afacerea mai usor si mai eficient``
ManagerTREI G EXPORT S.R.L.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Descopera cum un sistem ERP implementat la momentul oportun poate contribui la dezvoltarea afacerii tale!

Menu