Cu ajutorul functiei QuickStart din modulul HR al Merlin ERP se pot extrage informatii sintetizate specifice componentei de HR. Se pot accesa imediat fisele angajatilor si se pot salva in orice locatie doriti in fisiere de tip .PDF sau Excel. O alta facilitate a functiei QuickStart este aceea de a calcula si simula salariile pornind de la oricare dintre urmatoarele elemente: salariul brut, salariul net sau costurile totale ale companiei.

fise_individuale

De asemenea, se poate accesa statul de salarii, se poate exporta in fisier .PDF si/sau excel. Se pot genera fluturasii de salariu, pentru o persoana, la nivel de departamente sau la nivel de organizatie.

In mod similar se acceseaza situatia concediilor de odihna si a concediilor medicale,

fluturasi_salariu

Cu ajutorul functiei QuickStart din Merlin ERP se pot accesa si contractele de munca ale tuturor angajatilor, precum si actele aditionale. Documentele astfel generate au la baza machete prestabilite care pot fi personalizate in functie de nevoile companiei.

La fel de usor sunt accesibile si cererile de incetare a activitatii, adeverintele de venit ale angajatilor pentru diversele institutii de credit, precum si adeverintele generale. Toate aceste documente au la baza machete predefinite care mentin o unitate in documentele de HR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu